Η Χαρά Βέρρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς την καριέρα της ως φυσικό επακόλουθο καθώς όλη της η οικογένεια ήταν τραγουδιστές. Ο Κώστας Πίτσος από νωρίς διέκρινε το ταλέντο της και τη συμπεριέλαβε στο σχήμα του στο κέντρο Όραμα Πατρών το 2000. Την επόμενη περίοδο μαζί με τον παραγωγό Ανδρέα Σταματελάτο κυκλοφόρησαν τον πρώτο της ψηφιακό δίσκο (cd ). Ακολούθησαν άλλες δύο δισκογραφικές δουλειές μέσα από της οποίες ξεχώρισαν επιτυχίες όπως το “Ύποπτα γυρνάς”, “Δυο αγάπες δυο καρδιές”, “Θα κάνω ζημιές”. Την πρώτη της εμφάνιση στη νυχτερινή Αθήνα την έκανε στο κέντρο Έλατο μαζί με τον Γιώργο Βελισσάρη, τον Γιάννη Σιέττο, Νίκο Βλαχοδήμο και Παναγιώτη Πλαστήρα (κλαρινίστας) το 2003.
Έχει κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό: Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, με πολλούς συναδέλφους της και έχει λάβει την αγάπη της ομογένειας.
Έχει επίσης συνεργαστεί σε συναυλίες, τοπικές εορτές, πανηγύρια με όλους σχεδόν τους Τραγουδιστες και τραγουδίστριες, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Πίτσας Παπαδοπούλου, Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Τσαλίκη, Στάθη Αγγελόπουλο, Τασίας Βέρρα, Γιάννη Κωνσταντίνου, Κώστα Σκαφιδά, Στάθη Κάβουρα, Σοφίας Κολλητήρη, Φιλιώς Πυργάκη, Αλέκας Φραγκούλη, Κικής Φραγκούλη, Κώστα Μετζελόπουλο, Βάσως Χατζή, Κώστα Σαφέτη, Γιώργο Βελισσάρη, Γιάννη Καψάλη, Μάκη Μπέκο, Λευτέρη Ζέρβα, Παναγιώτη Πλακιά, Βασίλη Σαλέα, Μάκη Τσίκο, Κώστα Σοϋκα, Βασίλη Φωτίου και παρά πολλούς αξιόλογους Τραγουδιστές, μουσικούς και συνθέτες, που σίγουρα θα έχω ξεχάσει να αναφέρω αυτή τη στιγμή και ζητάω συγνώμη, όπως αναφέρει η ίδια.
2023 – 2024 CAN CAN
Τον Σεπτέμβρη του 2023 η Χαρά Βέρρα συναντά τον Σταμάτη Γονίδη, τη Μαργαρίτα Χιονίδη, το Νίκο Δούρο και την Ιουλία Κουκουβέ στο νυχτερινό κέντρο CAN CAN. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και δημιουργούν ένα λαϊκό και παράλληλα παραδοσιακό πρόγραμμα για όποιον αγαπά την καλή διασκέδαση.
Προηγούμενες Σεζον
2022 – 2023 CAN CAN
Το CAN CAN υποδέχεται τις μοναδικές λαϊκές φωνές της Χαράς Βέρρας και του Γιάννη Καψάλη σε ένα σχήμα που απογειώνει την διασκέδαση. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεκίνησαν εμφανίσεις τον Δεκέμβριο του 2022 και μαζί με τον κλαρινιτζή Μάκη Τσίκο αλλά και την ξεχωριστή φωνή του Κώστα Αγέρη κράτησαν παρέα στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που συνέρρεαν για να τους απολαύσουν.
2021 – 2022 Vegas Live Stage
Ο χειμώνας του 2021 ξεκινά και από τα μουσικά δρώμενα της πόλης δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη Χαρά Βέρρα. Το αηδόνι του παραδοσιακού τραγουδιού συναντά στην σκηνή του Vegas Live Stage αγαπημένους ερμηνευτές που ξεχωρίζει και αγαπά το κοινό διαχρονικά. Συνεργάζεται με τον Γιώργο Βελισσάρη, τον Πέτρο Ίμβριο και την Σοφία Δανέζη και μαζί γίνονται ένα από τα πιο hot σχήματα της σεζόν.
2019 – 2020 Γέφυρες Live Stage
Για ολόκληρη την σεζόν 2019 – 2020 συναντάμε την αγαπημένη Χαρά Βέρρα στο νυχτερινό κέντρο Γέφυρες Live Stage. Εκεί ενώνει την φωνή της με τον Ζαφείρη Μελλά, τον Γιάννη Τάσσιο, τον Μάκη Αριστόπουλο, τη Χριστίνα Κωνσταντάρα, τον Αντώνη Λωκό και την Ντιάνα Σαακιάν. Το σχήμα γίνεται ο απόλυτος προορισμός για κάθε αθηναίο που αγαπά την παραδοσιακή μουσική και το λαϊκό τραγούδι.
2018 – 2019 Αγρίμια
Τα μεγαλύτερα ονόματα της παραδοσιακής σκηνής συναντόνται την σεζόν 2018 – 2019 στο νυχτερινό κέντρο Αγρίμια. Η Φιλιώ Πυργάκη, ο Νεκτάριο Κοκκώνης, ο Γιάννης Σιέττος, η Χαρλα Βέρρα, ο Πάνος Πλαστήρας και ο Κώστας Σαφέτης ενώνουν τις φωνές τους και τις μουσικές τους δεξιότητες και διδάσκουν στους θαμώνες του μαγαζιού τι σημαίνει το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι. Όσοι αγαπούν το χορό και το γλέντι λάτρεψαν αυτό το μοναδικό σχήμα.
2017 – 2018 ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ Live Stage
Δύο μεγάλες ελληνίδες ερμηνεύτριες ανεβαίνουν στην πίστα του ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ Live Stage και οι θαυμαστές τους δεν χορταίνουν να τις ακούνε. Ο λόγος για την Χαρά Βέρρα και την Κατερίνα Στανίση που ενώνουν τις ιδιαίτερες χροιές τους και τις φωνιτικές τους ικανότητες σε ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ. Μαζί τους οι οργανοπαίκτες Μιχάλης Μαρακάκης και Παναγιώτης Πλακιάς.
2015 – 2016 Maya Maya / Caramela Live
Στο Maya Maya απολαμβάνουμε τον χειμώνα του 2015 τον Χαφείρη Μελά και την Χαρά Βέρρα. Το νυχτερινό κέντρο του Μπουρναζίου ανεβάζει στην πίστα τους δύο καλλιτέχνες και δημιουργεί το απόλυτο σχήμα διασκέδασης.
Στην Λάρισα συναντάμε τη Χαρά Βέρρα και τον Παναγιώτη Πλακιά την σεζόν 2015 – 2016. Οι δύο καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή του Caramela Live και ξεσηκώνουν τον κόσμο της επαρχιακής πόλης κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
2014 – 2015 Κόμβος Live
Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει για ακόμη μια φορά την φωνή του με την Χαρά Βέρρα και ανεβαίνουν στην σκηνή του Κόμβος Live. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται άψογα σε κάθε συνάντησή τους στο μουσικό στερέωμα και ο κόσμος απολαμβάνει να τους ακούει.