Κέντρο Αθηνών

1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (1 ψήφοι)
Loading…

Οικονομόπουλος

Τιμές

Είσοδος με ποτό: 20€

  • Παρασκευή:
    Τιμή απλής φιάλης: 170€ έως 4 άτομα
    Φοιτητική τιμή φιάλης: Μη διαθέσιμη
  • Σάββατο:
    Τιμή απλής φιάλης: 170€ έως 4 άτομα
    Φοιτητική τιμή φιάλης: Μη διαθέσιμη

Διεύθυνση: Πειραιώς 142, Αθήνα

Πληροφορίες

Ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα στην καρδιά της Αθήνας και της νυχτερινής ζωής, το Κέντρο Αθηνών, υπόσχεται για άλλη μια χρονιά μαγικές λαικές βραδιές και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Το κέντρο Αθηνών άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον χειμώνα του 2005 και έκτοτε δεν έχει περάσει χρονιά που να μην έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Έχει φιλοξενήσει τα πιο κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Νίκο Βέρτη και πολλούς άλλους και έχει χαρίσει αξέχαστες βραδιές. Φέτος,το κέντρο έχει εξοπλιστεί με νέο stage και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να χαρίσει μια αξέχαστη οπτικοακουστική εμπειρία.

Νίκος Οικονομόπουλος

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες του φετινού χειμώνα. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο Κέντρο Αθηνών, ο αγαπημένος ερμηνευτής αποφάσισε να εμφανιστεί και φέτος στον ίδιο χώρο και η επιτυχία του είναι σίγουρη. Στο πλευρό του φέτος βλέπουμε τους Josephine Wendel, Άννα Καμαρινού, Αναστάσιο Ράμμο και τον Στέλιο Λεγάκη. Νίκος Οικονομόπουλος και Κέντρο Αθηνών υπόσχονται μια μοναδική συνάντηση που θα φτάσει τη διασκέδαση σττο " κόκκινο ".

Ο αγαπημένος λαικός τραγουδιστής μετράει 11 χρόνια επιτυχιών στη λαική δισκογραφία. Έγινε γνωστός μετά την εμφάνισή του στο talent show " Dream Show " και έκτοτε έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους λαικούς τραγουδιστές. Με την αυθεντική λαική φωνή του και τις μεγάλες του επιτυχίες γεμίζει τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται και προκαλεί πανικό. Όλα του τα τραγούδια έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και δεν περνά χρονιά χωρίς να μας χαρίσει όμορφα κομμάτια. Τραγούδια όπως το " Άκουσα ", το " Για χίλιους λόγους ", το " Εννοείται " είναι μόνο λίγα από τα κομμάτια του μεγάλου ερμηνευτή που έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχουν αφήσει το στίγμα τους στη λαική δισκογραφία. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του ειναι το τραγούδι " Τώρα τι να το κάνω " το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των charts και ακούγεται παντού.

🡇 Τηλέφωνο Κρατήσεων 🡇

Διεύθυνση: Πειραιώς 142, Αθήνα