Η ιστορία του BOX ATHENS

Το Box Athens έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα πιο πολυσύχναστα και αγαπημένα στέκια της νυχτερινής Αθήνας. Το Club της οδού Πειραιώς άνοιξε τις πόρτες του το 2015 με την ονομασία “Box” και από την πρώτη στιγμή φάνηκε να υπόσχεται εναλλακτικά σχήματα και μουσικά προγράμματα που εκπλήσσουν.

Στον ίδιο χώρο στεγαζόταν από το 2007 και για 2 χρόνια το “Venue”, του Βασίλη Τσιλιχρήστου, ένα από τα θρυλικότερα clubs της νυχτερινής Αθήνας που φιλοξενούσε διάσημους Dj από το εξωτερικό και διοργάνωνε τα πιο επιτυχημένα house party. To “Venue” είχε κάνει θραύση στις αρχές της νέας χιλιετίας στην παραλιακή και όταν έγινε γνωστή η επιστροφή του τα party animals της Αθήνας έδειξαν έμπρακτα τον ενθουσιασμό τους .

Το παλιό Athens nightlife μπορεί να επανήλθε στην οδό της διασκέδασης αλλά  αυτή η νέα αρχή για το πασίγνωστο club δεν κράτησε πολύ. Μετά το πέρασμα του σε άλλον επιχειρηματία, έπειτα από δύο χρόνια, μετονομάστηκε σε “W” και συνέχισε την ανοδική του πορεία και την καταξίωση στην νυχτερινή ζωή της πόλης. Eκεί θα συναντούσε κανείς όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές τάξεις που διασκέδαζαν στους  ρυθμούς των hits της εποχής και κυρίως της house και της RnB. Το φωτισμένο και επιβλητικό W στην πόρτα του σε προϊδέαζε για τα φαντασμαγορικά show που θα παρακολουθούσες με την είσοδο σου στο club.

Ωστόσο, τα ξέφρενα party του θα κρατήσουν μόλις 4 χρόνια και το 2013 θα κλείσει οριστικά. Η ζωή θα επιστρέψει στην Πειραιώς  130 δύο χρόνια αργότερα το 2015 μαζί με το opening του “Box” που πλέον όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Σήμερα, μιλάμε για μία μουσική σκηνή στην οποία κυριαρχεί το live clubbing, κάτι που αποτελεί μια νέα πρόταση για την νυχτερινή ζωή της πόλης και ο κόσμος ομολογουμένως το έχει λατρέψει. Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και μοντέρνο χώρο συναντάμε πλέον το συγκρότημα «Μέλισσες» σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες αλλάζοντας το ύφος του μαγαζιού και δίνοντας του νέα πνοή.