Αθηνών Αρένα | Ρέμος - Βανδή | OutNow.gr

Αθηνών Αρένα

1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (7 ψήφοι)
Loading…

Ρέμος - Βανδή

Τιμές

 • Παρασκευή:
  Κανονική τιμή φιάλης :
  Α ζώνη: 200€ έως και 4 άτομα (Τελευταία σειρά κάτω και Α όροφος μπροστά)
  Β ζώνη: 180€ έως και 4 άτομα (Α όροφος μέση και πίσω)
  Β Όροφος: 140€ έως και 4 άτομα
  Φοιτητική προσφορά: 140€ έως 6 άτομα (Β όροφος)
 • Σάββατο:
  Κανονική τιμή φιάλης :
  Α ζώνη: 200€ έως και 4 άτομα (Τελευταία σειρά κάτω και Α όροφος μπροστά)
  Β ζώνη: 180€ έως και 4 άτομα (Α όροφος μέση και πίσω)
  Β Όροφος: 140€ έως και 4 άτομα
  Φοιτητική προσφορά: 140€ έως 6 άτομα (Β όροφος)

Διεύθυνση: Πειραιώς 166, Ταύρος

Πληροφορίες

Στην καρδιά της νυχτερινής ζωής της πόλης, το Αθηνών Αρένα αποτελεί το μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Το κέντρο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 2004 και έκτοτε φιλοξενεί κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής και προσφέρει φαντασμαγορικές νύχτες. Μέτα από ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κέντρο είχε μετατραπεί σε πολυχώρο πολιτισμού, το Pantheon Theatre, το Αθηνών Αρένα επιστρέφει δυναμικά. Ένας χώρος πλήρως ανακαινισμένος έτοιμος να υποδεχτεί το κοινό. Η υψηλή του αισθητική, ο κατάληλα διαμορφωμένος χώρος και ο άρτιος τεχνολογικός και ηχητικός του εξοπλισμός το καθιστούν ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Αντώνης Ρέμος - Δέσποινα Βανδή

Η μεγαλύτερη ίσως συνεργασία του φετινού χειμώνα λαμβάνει χώρα στο Αθηνών Αρένα. Μια συνεργασία την οποία το κοινό αλλά και οι ίδιοι οι τραγουδιστές περίμεναν χρόνια, αφού είναι η πρώτη φορά  που βλέπουμε σε μαγαζί της Αθήνας αυτούς τους δύο καλλιτέχνες. Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σ'ενα πολυσυλλεκτικό μουσικό πρόγραμμα, συμπράττοντας στην καλλιτεχνική συνεργασία της χρονιάς. Με τις μεγάλες τους επιτυχίες, τις μαγικές φωνές τους και την αδιαμφισβήτητη χημεία τους υπόσχονται βραδιές γεμάτες διασκέδαση.

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί ένας από τους κορυφαίους Έλληνες λαικούς τραγουδιστές και όχι άδικα καθώς διαθέτει μια από τις καλύτερες λαικές φωνές και είναι κάτοχος μεγάλων επιτυχιών, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη. Έχει συνεργαστεί με τα μαγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Αθηνών Αρένα, αφού έχει σημειώσει χρόνια επιτυχίας εκεί.

Δέσποινα Βανδή

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια καταφέρνει πάντα να ξεσηκώνει το κοινό με την χαρακτηριστική φωνή της και τις μεγάλες της επιτυχίες. Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής, κάνοντας επιτυχία ακόμη και στο εξωτερικό με το πολύ γνωστό τραγούδι της  " Γεια ", η τραγουδίστρια επιστρέφει στην πίστα, μετά από λίγο διάστημα αποχής, και υπόσχεται να μαγέψει το κοινό.

🡇 Τηλέφωνο Κρατήσεων 🡇

Διεύθυνση: Πειραιώς 166, Ταύρος